Home BSC‎ > ‎1 Mission: 1 Million‎ > ‎

1 Mission: 1 Million

Steun de Belgian Stroke Council en de patientenvereniging STROKE om de "1 Mission: 1 Million" prijs te winnen

De internationale campagne “1 Mission 1 Million - Getting to the Heart of Stroke”, streeft ernaar om de aandacht voor voorkamerfibrillatie (AF) en het beroerterisico te verhogen. Gezondheidswerkers en patienten wereldwijd werden opgeroepen op projecten voor te stellen. Elk project heeft de intentie om een grotere aandacht- en begrip voor en kennis over voorkamerfibrillatie te bekomen om zo lijden en levensbedreigende complicaties te voorkomen.

De campagne geeft het grote publiek de macht om te beslissen welke projecten een totaal bedrag van € 1.000.000 zullen ontvangen.

Door voor ons te stemmen, kan u helpen om ons AF-screeningproject van de 736 Europarlementairen te financieren (€ 50.000 prijs catagorie). Het project is ontworpen om een grote visibiliteit te hebben en aandacht te vragen voor het aan AF gekoppelde beroerterisico onder politici, patienten en gezondheidswerkers.

Stemmen duurt slechts een minuut en kan elke dag opnieuw gebeuren door elk uniek email-adres op https://www.heartofstroke.com/applications/12524
 
Deel deze campagne ook met uw vrienden, familie en collega's. De initiatieven die de meeste stemmen in elke prijscategorie ontvangen zullen de financiele middelen krijgen om hun project uit te voeren.

Dank voor uw steun!